Maatwerk

Maatwerk van Kärcher reinigings- en onderhoudsapparatuur

De professionele reinigings- en onderhoudsapparatuur van Kärcher bieden oplossingen voor legio reinigingsproblemen. Op onze website beschrijven we de uitgebreide mogelijkheden van Kärcher Voorthuizen. Een overzicht van deze reinigingsproducten zijn te vinden op onze verkooppagina. We realiseren ons echter ook dat sommige problemen een bijzondere aanpak vereisen.

Hiervoor heeft Kärcher Voorthuizen een maatwerkafdeling, die graag met u meedenkt over uw reinigingsprobleem. Door middel van ons ruime assortiment machines en apparaten kunnen we met gedegen advies het grootste deel van veel voorkomende problemen oplossen. Mocht de standaard apparatuur toch onvoldoende mogelijkheden hebben, dan realiseren we daar graag maatwerk voor. We zijn niet voor niets al sinds 1991 Official Kärcher Store dealer en Kärcher Voorthuizen behoort al jaren bij de Top 5 Kärcher dealers van Nederland.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben zich gespecialiseerd in het maken van maatwerkoplossingen. In overleg passen we apparatuur geheel naar uw wensen aan. Hiervoor hebben de monteurs de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats. Naast de benodigde professionele apparatuur, hebben we een ruime voorraad onderdelen, die we eveneens in kunnen zetten voor dit maatwerk.

Om een beeld te geven van de mogelijkheden hierbij enkele voorbeelden:

  • Extra lange hogedrukslangen voor alle types hogedrukreinigers
  • Haspels naar wens
  • Aanpassingen in schuimsystemen
  • Op maat gemaakte slang- en railsystemen
  • Diverse soorten veiligheidskooien
  • Technische zwenkarmen
  • Aanpassing van wielen

Vanzelfsprekend is dit slechts een greep uit de uitgebreide mogelijkheden. Heeft u een specifieke wens of bijzondere uitdaging op het gebied van reiniging? Neem contact met ons op en we kijken graag samen met u naar een oplossing die het beste past bij uw reinigingsprobleem. We gaan deze uitdaging graag aan, waardoor we vervolgens nog meer kennis en ervaring opdoen voor toekomstig maatwerk.

Samenvattend denken we graag mee om tot een passende oplossing te komen voor ieder reinigingsprobleem. Onze maatwerkoplossingen bieden altijd uitkomst voor de ontstane problematiek.

× Kunnen wij u helpen?