Service & Onderhoud van Dibo reinigings- en onderhoudsapparatuur

Het dealerschap zorgt ervoor dat klanten optimaal profiteren van onze kennis en kunde op het gebied van Dibo apparatuur. Naast verkoop en verhuur komt dat naar voren in onze professionele service- en  onderhoudsafdeling.

Dibo Voorthuizen beschikt over een goed uitgeruste werkplaats met een ruime voorraad onderdelen. Onze monteurs worden volgens de  richtlijnen opgeleid en zijn zeer vertrouwd met de apparaten en machines uit de Dibo collectie. Hierdoor kunnen de monteurs snel schakelen en vakkundig technische problemen verhelpen. Ofschoon een storing natuurlijk altijd ongelegen komt, heeft Dibo Voorthuizen hier snelle en adequate oplossingen voor beschikbaar.

Naast het feit dat onze storingsdienst een 24-uurs service heeft, hebben we ook een ruime voorraad reinigings- en onderhoudsapparatuur klaar staan. Deze kunnen, indien nodig, gedurende een overbruggingsperiode worden ingezet, totdat het eigen apparaat weer gebruiksklaar is.

Belangrijker nog dan het verrichten van reparaties is natuurlijk het voorkomen ervan. Een storing kan immers altijd ontstaan, maar door apparaten goed te onderhouden kan het risico op uitval eenvoudig worden voorkomen. Maak derhalve tijdig een afspraak met als doel problemen in drukke tijden te voorkomen. Onze service- onderhouds monteurs helpen u graag verder.

Onze dienstverlening is flexibel en klantgericht, omdat we begrijpen dat de klus afgemaakt moet worden en de apparaten niet gemist kunnen worden. Hiervoor hebben we naast een ruime voorraad vervangende professionele reinigings- en onderhoudsapparatuur ook veel onderdelen op voorraad. Hiermee kunnen we eventuele problemen snel oplossen.
Eveneens bieden we de mogelijkheid om de apparatuur op locatie te bezorgen en ook weer op te halen of om te ruilen, zodra de klus geklaard is.

 

× Kunnen wij u helpen?