Over Dibo Voorthuizen

Kärcher Voorthuizen is dé expert op het gebied van reinigingstechniek. Graag adviseren we u een passende oplossing voor ieder reinigingsprobleem. We leveren machines en producten voor professioneel gebruik. Het grote assortiment aan Kärcher reinigingsmachines brengt de oplossing voor uw probleem dichterbij.

Wereldwijd is Kärcher de grootste producent van reinigings- en onderhoudsapparatuur en daarmee al jaren marktleider. Kärcher Voorthuizen is sinds 1991 Official Store dealer van dit betrouwbare merk. Met onze grote kennis en ervaring behoren we tot de Top 5 Kärcher dealers van Nederland. Op onze website kunt u het aanbod aan reinigingsapparaten bekijken. In onze showroom in Voorthuizen kunnen we deze laten zien en geven we met veel plezier uitleg en advies over de mogelijkheden.

Kärcher Voorthuizen is in 1991 opgericht door Gert van Maanen en uitgegroeid tot een familiebedrijf. Bij Kärcher Voorthuizen behandelen we klanten zoals we zelf graag behandeld willen worden. Daarbij staan klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel met als doel de service op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Onze uitstekende en snelle service is alom bekend in Voorthuizen. Vanuit de gemeente Barneveld zijn wij actief in heel Nederland. Samen met een professioneel team zijn we altijd op zoek naar slimme, innovatieve oplossingen voor ieder reinigingsprobleem.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben zich gespecialiseerd in het maken van maatwerkoplossingen. In overleg passen we apparatuur geheel naar uw wensen aan. Hiervoor hebben de monteurs de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats. Naast de benodigde professionele apparatuur, hebben we een ruime voorraad onderdelen, die we eveneens in kunnen zetten voor dit maatwerk.

Neem contact op met een van onze adviseurs met uw specifieke vraag. Onze uitgebreide klantenkring in diverse branches heeft ons al veel kennis en ervaring opgeleverd om ook uw probleem effectief aan te pakken. Onze klanten bevinden zich onder andere in deze branches:

Schoonmaakbedrijven Food- en Feed industrie Betonindustrie Automotive Recreatiesector Gevelreiniging Overheidsinstanties Horeca
Staalbouw Agro Business

Klaas-van-Oosterom
Klaas van Oosterom
0653222005

Eigenaar / Verkoop

vrouw gezicht
Jolanda

Algemeen medewerkster

vrouw gezicht
Sylvia

Receptie / marketing

man gezicht
Johan

Technisch medewerker

man gezicht
Aart

Techniche mederwerker

man gezicht
Remco

Technische mederwerker

man gezicht
Ramon

Technische medewerker

× Kunnen wij u helpen?